Euro Actie

2 e-tickets t.w.v een wellness dagentree voor één persoon (tegelijkertijd te gebruiken) Gebruik van alle...

€ 27,50 p.p.

BLUE Wellnessresort Leiden, het hoogstgelegen wellnessresort van Nederland is gevestigd op de 11e en 12e verdieping midden in de stad Leiden. Geniet van de vele sauna- en wellnessfaciliteiten waarbij het fabuleuze uitzicht centraal staat. Waar je ook bent in het resort, iedere keer heb je een fantastisch uitzicht over de stad Leiden. Ontspannen op uiterst hoog niveau!

Wellness Leiden, een luxe beauty- en wellnessresort gevestigd op de 11e verdieping van het Level gebouw in Leiden. Genieten van de vele wellnessfaciliteiten waarbij het “WOW”gevoel versterkt wordt door het fabuleuze uitzicht over de stad. Uniek in zijn soort en ongekend van allure. Maak kennis met Wellness Leiden: Ontspanning, Luxe en Comfort op uiterst hoog niveau.

Faciliteiten Wellness Leiden: Panoramasauna, infraroodsauna, stoomcabine, binnenzwembad, whirlpool, kruidenbad, dakterras met afkoelzone, dompelbad, voetenbad, cocoon rustruimte, panoramarustruimte, opgietingen, hammam, rasul, wellnessrestaurant, beautyafdeling, gezichtsbehandelingen, massages en zonnebank.

Blue Wellnessresort leiden

Bargelaan 180
2333 CW Leiden , Nederland

0347 754 760

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Blue Wellnessresort leiden

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.