1500 m² Pure Wellness, dat is Aqua & Sauna Oranje in Noordwijk!

Ons golfzwembad van 30 meter lang heeft standaard een temperatuur van 32 graden. De verschillende sauna’s, ons stoombad, de jacuzzi, de neveltuin en de zonnebanken maken uw ontspanning compleet. Liever inspanning? Geen probleem, wij hebben uitgebreide fitnessfaciliteiten voor een heerlijke workout. Even bijkomen met een hapje en een drankje doet u in de bar in Aqua & Sauna Oranje. 

Wij beschikken over de ultieme faciliteiten voor een heerlijk dagje wellness in Noordwijk. De met luxe overgoten sauna bied een 80 en 90 graden sauna, goed voor de doorbloeding van het lichaam, een gezonde huid, een beter afweersysteem, pijnbestrijding en een verbeterde ademhaling. Zeker voor mensen met astma en andere aandoeningen aan de luchtwegen, kan een bezoek aan de sauna wonderen verrichten. Hoe beter de ademhaling, hoe gezonder het lichaam. De hitte kuur zorgt er tevens voor dat eventuele vermoeide, vastzittende en verzuurde spieren makkelijker en sneller herstellen. Dankzij het saunagebruik raak het lichaam de afvalstoffen kwijt zoals bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. Uiteraard is de sauna ook intens ontspannend. Genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan de sauna!

Blaas stoom af in ons stoombad! In het stoombad krijgt u een diepe reiniging van de huid. Door de hoge luchtvochtigheid in combinatie met warme temperaturen ga je sterk transpireren. Uw huidporiën gaan open, waardoor afvalstoffen de huid verlaten. Een sessie in een stoomcabine helpt u ontspannen op hoog niveau. U krijgt er extra energie van, voelt zich mentaal rustiger en u word er gelukkiger van.  Maak uw hoofd leeg en droom weg tijdens uw jacuzzi sessie. Het ontspannende effect zorgt ervoor dat u uw hoofd beter leeg kunt maken waardoor u beter gewapend bent tegen de dagelijkse stress. De neveltuin zorgt voor de nodige verfrissing na de ontspanning.

Eindig met een van de professionele zonnebanken voor gezondheid van binnen en een gezonde kleur van buiten. Reserveer uw bezoek aan de sauna en maak uw dag compleet met een verblijf bij Hotel van Oranje.

Aqua & Sauna Oranje

Koningin Wilhelminaboulevard 20
2202GV Noordwijk aan Zee , Nederland

071 367 6869

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Aqua & Sauna Oranje

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.