Spa Culinair

Dagentree met koffie of thee met petitfours. Hoofdgerecht en dessert van de kaart naar keuze Cadeautje...

Vanaf € 72,00 p.p.

Een prachtig en zeer stijlvol wellnessresort. Een rustpunt om even te ontvluchten en aan het dagelijkse leven te ontsnappen. De kunst van het genieten! Beleef elke saunaronde optimaal bij Thermen Barendrecht en kies dé perfecte sauna die bij u past. U heeft keuze uit sauna’s met diverse geuren, verschillende temperaturen of wisselende luchtvochtigheid. De entourage van elke sauna is geïnspireerd op het werk van wereldberoemde meesters, waarbij één van hun meesterwerken centraal staat. 

Geniet van de prachtige faciliteiten, ervaar de bijzondere wellnessrituelen, weldadige massages en beautybehandelingen en laat unieke gerechten, al dan niet gecombineerd met bijpassende wijnen, serveren aan uw tafel.  Het zal u aan niets ontbreken tijdens uw verblijf bij Thermen Barendrecht. U wordt persoonlijk verwelkomd door één van onze guest relations officers. Zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes voor u is geregeld. U hoeft deze dag maar één ding te doen…. genieten van een unieke en onvergetelijke wellnesservaring.

Wanneer u een dag bij ons komt ontspannen, zorgen wij voor die extra beleving. Zo kunt u optimaal genieten in alle luxe. Ervaar authentieke opgietingen, een bijzondere klanksessie en ontdek diverse saunageuren voor het ultieme ontspanmoment. Neem tijdens uw saunadag de tijd om goed te ontspannen. Ervaar pure rust en geef uw huid een boost met één van de wellnessrituelen. Een ware weldaad voor lichaam en geest. Onze beautyspecialisten zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken.

Thermen Barendrecht

Achterzeedijk 81
2992 SB Barendrecht , Nederland

088 0089499

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Thermen Barendrecht

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.