In ‘s-Gravendeel, ligt de hypermoderne sauna en wellness. Thermen Binnenmaas heeft een uitgebreid assortiment aan cabines, stoombaden en een mooie speelse tuin met een heerlijk natuurbad om in rond te zwemmen en in af te koelen!

In ‘s-Gravendeel, net ten zuidoosten van Rotterdam, ligt de hypermoderne sauna & wellness Thermen Binnenmaas. De thermen heeft een uitgebreid assortiment aan cabines en stoombaden. De tuin is speels, ruim, vol met watertjes en bruggetjes, en een heerlijk natuurbad om in rond te zwemmen en in af te koelen!

Thermen Binnenmaas beschikt over een schitterend beauty- en massage instituut. In de ruim opgezette behandelkamers kunt u genieten van heerlijke massages en beautybehandelingen. Ook een bezoekje aan de schitterende hamamtempel is absoluut een aanrader!

Als u van verschillende cabines houdt kunt u bij Thermen Binnenmaas prima terecht. Met maar liefst 11 verschillende sauna’s en 2 stoombaden is er voor ieder wat wils. De temperaturen variëren van 60 tot 90 graden en na de warmte van de sauna is het zoeken naar verkoeling ook geen enkel probleem. Met diverse koude baden, een stort-emmer ruimte en een unieke tropische stortdouche waarin u zich voor even in het Amazonegebied waant.

Thermen Binnenmaas

Strijenseweg 109
3295 KN 's-Gravendeel , Nederland

078 673 7848

Belevenissen

3 bezoekers beoordelingen voor Thermen Binnenmaas

  1. Sinds een jaar of 5 onze ‘vaste’ sauna omdat deze zo goed bevalt.
    Heerlijke relaxte dag in de prachtige tuin, fijne sauna’s (die echt op temperatuur zijn) met gratis löyly’s/opgietingen, heerlijk eten in het sfeervolle restaurant en heel vriendelijk personeel.

  2. Wij gaan graag naar deze sauna. Het is er altijd goed toeven en als we naar huis gaan lijkt het of we een week vakantie gehad hebben. Heel gezellig personeel en lekker eten en drinken. Een prachtige tuin waar je lekker kan zitten of wandelen. Zeker een aanrader.

Deel jouw ervaring bij Thermen Binnenmaas

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.