Op zoek naar jouw dagje vakantie in de sauna

In de sauna geef je jezelf echt “bloot” daarom is het goed om je goed voor te bereiden op je eerste saunabezoek.
Het is prettig om met een kleinschalig en een niet te drukke sauna te beginnen met je saunabeleving. Een massale sauna kan nog wel eens overweldigend werken voor je eerste keer.

Bekijk ook de site goed van de sauna en de foto’s of deze aan je verwachtingen voldoen en jou een goed gevoel geven. Ook raden we aan om een sauna bij jou in de buurt te bezoeken bij je eerste bezoek. Er is volop aanbod door heel Nederland. Via onze handige zoekmachine vind je simpel de mogelijkheden bij jou in de buurt en wellicht is er ook nog een leuke actie.

Welke sauna past bij jou?

Zorg dat je voldoende tijd hebt om een ontspannende dag in de sauna te nemen. Kijk wanneer dit voor jou het beste uitkomt. Wil je heel de dag of juist liever alleen in de avond. Pak uitgebreid je tijd en leef even zonder telefoon en laat de mensen thuis ook weten dat je een bepaalde tijd niet bereikbaar bent ook dat geeft rust. Ga je liever niet alleen zoek dan een saunamaatje waarbij je helemaal jezelf kan zijn en bij wie je je helemaal ontspannen kan voelen.

Badkleding- of damesdagen

Mocht je het nu toch prettiger vinden om de eerste keer op een badkleding- of een vrouwendag te gaan? Kijk dan waar en wanneer deze dagen zijn bij de verschillende sauna’s.