Rust en ontspanning is goed voor lichaam & geest!

Er zijn verschillende manieren van ontspannen en er gaat niets boven een bezoek aan de sauna. Maar ook Sauna & Yoga zijn beide goed voor lichaam en geest. Je komt tot rust en voelt je als herboren.

We hebben het vaak te druk, bezig met werken, opvoeden van onze kinderen, sporten en ons sociaal leven. We hebben minder tijd voor ons zelf, zijn vaker gehaast en vergeten dan ook vaak om aan onze eigen ik te denken. Er is niets zo belangrijk om even een dag of avond voor jezelf te plannen en tijd te nemen om de dag van je af te laten glijden. In de sauna kun je tot rust komen, de tijd even stil zetten en heerlijk wegdromen om weer vol energie thuis te komen.

Faceliteiten

De wellness branche beschikt vaak over stoomcabines, zwembaden, whirlpools, bijzondere tuinen en vele andere faciliteiten. Ze zijn steeds bezig met het zoeken naar de juiste temperatuur, verzorgen opgietingen en bieden veel verschillende massage behandelingen aan om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Pure overgave

Jezelf totaal over geven aan “het niets moet maar alles mag” is voor vele makkelijk. Soms hebben we iets extra’s nodig om ons helemaal over te geven aan deze zen wereld en zouden we nog wel een extra boost kunnen gebruiken. Daarom zijn er tegenwoordig ook sauna’s die Sauna & Yoga aanbieden. Sauna & Yoga kan een bijzondere combinatie zijn om nog relaxter aan je dag te beginnen.

Zie een dagje sauna als een cadeau voor je lichaam en geest en probeer dit ook eens in combinatie met yoga bij een van deze sauna’s!