Het INFINITUM is geopend!

7 verschillende area’s bieden belevenissen in actieve en passieve rust met als kloppend hart de panoramasauna waar dagelijks opgietingen door professionele saunameesters worden verzorgd.

Op dit moment kunt u een bezoek brengen aan de panorama sauna met een spectaculair uitzicht. Het belevenisprogramma begint dagelijks om 12.35 uur verzorgt door onze professionele saunameesters. Eind december worden de andere ruimtes geopend en het INFINITUM biedt zeven verschillende area’s met actieve en passieve rust..

Wat is infinitum?

INFINITUM is de Latijnse naam voor “oneindigheid”. De verbinding met de Latijnse kernwaarde van Thermae 2000 “Mens Sana in Corpore Sano” betekent: “Een gezonde geest in een gezond lichaam” INFINITUM, wat staat voor het oneindige uitzicht over het Limburgse heuvellandschap waar je in kunt weg dromen. Een ontwerp met natuurlijke materialen toont de oneindigheid in de kwaliteit waarin u de natuurlijke luxe zelf ervaart. De omgeving, de materialen en de uitstraling van pure rust geven dit gebouw een oneindige ervaring.

Toegankelijkheid

Het Infinitum is toegankelijk vanuit het saunagedeelte. In de toekomst zal er een route worden geopend van de loungebar naar het Infinitum. De begane grond van het Infinitum (panoramasauna, cool down area, douches en zonneterras) is dan ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Ook nieuw:

* Nieuw buitengebied: Het nieuwe buitengebied in het saunagedeelte is de perfecte plek om na een saunagang uit te rusten en te genieten van de mooie omgeving. De ligweide is ingedeeld in terrassen en er zijn twee nieuwe whirlpools geplaatst met prachtig uitzicht over het Limburgse Heuvellandschap.
* Jacuzzi suites: In de gloednieuwe suites met jacuzzi en infrarood douche geniet je van het mooiste uitzicht over de Cauberg.