In de spotlight

SaunaGids neemt je mee in haar saunabezoeken.

Lees hier de review(s) van deze sauna.

Herfst Avond

Avond entree vanaf 17.00 uur, genieten van alle saunafaciliteiten. Een hotstone massage van 25 minuten....

€ 83,00 p.p.

Sauna Beauty Resort Devarana is wellness op zijn weelderigst. Geïnspireerd door verre reizen en de wereld van duizend-en-één nacht. Dompel je onder in luxe en droom weg. 

Daal af naar de zoutgrot, stap onder de waterval. Trakteer jezelf op een behandeling van een heerlijke facial tot één van de vele soorten massages. Zwem langs een wand van mozaïek, blijf drijven in het zoutbad, verdwaal in een enorme tuin. Laat je verleiden. Iedere keer weer.  Devarana betekent ‘hemelse tuin’ in het Sanskriet, en die naam willen wij waarmaken. Ontdek vijfduizend vierkante meter vol verbeelding, voorzien van ruim 30 sauna- en wellnesservaringen, twee veelzijdige horeca-gelegenheden en een elegant Beauty Resort. Véél te veel voor een rondje sauna.

Devarana is een sauna van Lifestyle Wellness Resorts. Wij staan voor heerlijk ontspannen in een ongedwongen sfeer. Onze sauna’s zijn ontworpen door liefhebbers, en dat voel je. Je komt er tot rust en je hebt er alle ruimte. Want bij ons draait alles om jouw dagje uit. 

Geniet van de vriendelijke sfeer, de verzorgde faciliteiten en een verrassing in ieder hoekje. Een dagje Lifestyle Resorts is een traktatie voor je zintuigen. Kom langs en voel de warmte!

Sauna Beauty Resort Devarana

De Eendenkooi 9
5223 KG 's-Hertogenbosch , Nederland

Belevenissen

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Deel jouw ervaring bij Sauna Beauty Resort Devarana

Velden met een * zijn verplicht. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.