Ontgiften, voeden & verzorgen

Lichaamspakkingen bevatten heilzame substanties. Ze kunnen in ongeveer één uur de stofwisseling van het gehele lichaam stimuleren, het lichaam ontgiften, voeden en verzorgen. Na ongeveer 20 minuten in de pakking te hebben gelegen, luisterend naar rustgevende muziek voel je je weer als herboren.

Een van de hoofdredenen waarom mensen vroeger naar de sauna gingen, was voor de gezondheid. De enorme hitte zorgde ervoor dat men het lichaam lekker schoon kon zweten en de sauna had daarnaast voornamelijk een ontspannende werking. Tegenwoordig is er een duidelijke groei te zien in het aantal mensen dat de sauna bezoekt. Bovendien gaan mensen nu vaker naar de sauna om gezellig een dagje uit te gaan. Had je vroeger alleen rooksauna’s tegenwoordig zijn er unieke sauna’s met diverse baden, massage- en schoonheidssalons.

Een oppepper voor je huid!AlgenPakking
Algen hebben een gunstige werking op de celstofwisseling en stimuleren de afbraak van onderhuids vet (ontslakkend).

HooiPakking
De hooipakking ontspant en stimuleert de bloedsomloop (reinigend).

CacaoPakking
Deze pakking heeft een vocht afdrijvende werking en daarmee een afslankend effect (vitaliserend).

CleopatraPakking
Deze pakking heeft een voedende werking en is geschikt voor een normale tot droge huid (hydraterend).

RozenPakking
Deze pakking is verzorgend en verzachtend voor de huid.

MoorPakking
Deze pakking is goed voor de spieren en gewrichten.

Lavendel-HoningPakking
De Lavendel-HoningPakking is kalmerend, vocht herstellend, verbetert het aanzien van de huid en herstelt de balans tussen lichaam en geest.

Aroma-RelaxPakking
Een behaaglijk aanvoelend crème masker. Een zachte en warme cocon die zorgt voor ontspanning en een heerlijk zen gevoel.

Aroma-DetoxPakking
De weldadige werking van een masker op basis van zeewier. Verfijnt het figuur door afvalstoffen en overtollig vocht en vet af te voeren.

Aroma-TonicPakking
Een zacht en behaaglijk crème masker vol hydraterende, versterkende en gladmakende werkstoffen. Laat de huid er duidelijk jonger en veerkrachtiger uitzien.

Aroma-FlowPakking
Een energie gevende behandeling, exclusief bij Decléor, op basis van een plantaardig poeder. Stimuleert de doorbloeding en bevordert de celstofwisseling van de huid.