Home » Sauna nieuws » Saunadag voor (ex-)borstkankerpatiënten

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Besloten saunadag voor (ex-)borstkankerpatiënten

Dinsdag 9 oktober bij SpaSereen

Datum plaatsing: 1 oktober 2018

SpaSereen, het mooiste wellnessresort van Nederland aan de Maarsseveense Plassen, organiseert op dinsdag 9 oktober een speciale besloten saunadag voor (ex-)borstkankerpatiënten. Op deze dag is SpaSereen van 10.00 tot 20.00 uur uitsluitend geopend voor vrouwelijke (ex-)borstkankerpatiënten en een vrouwelijke introducé.

Eigenaresse van SpaSereen, Inge Uitendaal: “Een dagje SpaSereen is altijd heerlijk genieten. Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk mensen dit te gunnen. Of je nu klein, groot, dik of dun bent, het maakt niet uit. In de sauna kom je alle 'soorten en maten' tegen. Ook een borstsparende operatie of amputatie zou geen reden mogen zijn om jezelf je favoriete uitje te onthouden.” In de praktijk blijkt dat veel vrouwen niet meer naar de sauna gaan, omdat ze bang zijn voor starende blikken en zich niet op hun gemak voelen.

“Een van onze vaste gasten heeft een vriendin met borstkanker, die nu niet meer naar de sauna durft. Zij opperde het idee om wellicht een besloten dag te organiseren. Voor ons was dit aanleiding om een enquête uit te sturen naar al onze nieuwsbriefabonnees en te kijken of hier animo voor is. De resultaten van de enquête hebben ons doen besluiten om deze speciale besloten saunadag daadwerkelijk te organiseren”, aldus Inge Uitendaal.

Er hebben ruim 400 respondenten gereageerd op de enquête. Uitendaal: “Hoewel gelukkig vele vrouwen aangaven gewoon naar de sauna te gaan na een borstsparende operatie of amputatie, gaf een overgrote meerderheid aan het toch wel op prijs te stellen als er een speciale besloten dag wordt georganiseerd om die eerste drempel over te kunnen. Vele vrouwen gaven ook aan dat zij bij voorkeur niet alleen komen, maar graag met een vriendin, moeder of dochter.” SpaSereen is zich ervan bewust dat ook mannen borstkanker kunnen krijgen, maar heeft er nu voor gekozen om de dag alleen voor vrouwen te organiseren.

Op de besloten saunadag, 9 oktober, is SpaSereen van 10.00 tot 20.00 uur exclusief geopend voor vrouwelijke (ex)borstkankerpatiënten met een vrouwelijke introducé. Deze dag geldt een gereduceerd entreetarief van EUR 25 p.p. Het is noodzakelijk om vooraf te reserveren voor deze speciale dag. Meer informatie en reserveren kan via de website: www.spasereen.nl/9oktober. SpaSereen is op 9 oktober na 20.00 uur gesloten.


Lees ook:


Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]