Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2010 » Dag van de Saunameester Opgietingen

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Dag van de Saunameester Opgietingen

Palestra Sauna, Beauty & Body

Datum plaatsing: 22 september 2010

25 september a.s - Dag van de Saunameester Opgietingen
De gecertificeerde saunameesters van Palestra zijn dagelijks “heer en meester” in de diverse saunaruimtes. De saunameesters beantwoorden vragen over saunabaden en geven uitgebreide rondleidingen langs de diverse saunafaciliteiten. Tevens zijn zij verantwoordelijk voor de hygiëne en veiligheid.

Op verschillende momenten van de dag verzorgt de saunameester speciale rituelen. Bij een opgieting verdampt de saunameester water, aangevuld met verschillende essentiële oliën over de saunakachel. Elke opgieting heeft een eigen thema waarop de geuren, de handdoektechnieken, muziek en mogelijk andere attributen afgestemd worden. Naast opgietingen verzorgen zij ook seizoenssessies, o.a. Argiletz Klei-, Total Body- en Chocolat-sessies.

Op 25 september a.s. zal bij Palestra de Dag van de saunameester opgietingen worden gehouden. Vanaf 10.00 uur zullen onze 8 gecertificeerde saunameesters u de gehele dag voorzien van nieuwe seizoenssessies en sensationele opgietrituelen.

Op www.palestra.nl vind u de programmering van deze speciale dag. U bent van harte welkom om de kennis & kunde van onze saunameesters te komen beoordelen.


Twitter deze ActieLike ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]