Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2011 » Dinsdag 8 maart: Vrouwen(verwen)dag bij de Veluwse Bron

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Dinsdag 8 mrt: Vrouwen(verwen)dag bij de Veluwse Bron

Gratis entree voor iedere vierde vrouw!

Datum plaatsing: 19 februari 2011

Tijdens de Internationale Vrouwendag op 8 maart, zet de Veluwse Bron dames graag extra in het zonnetje. Iedere vierde vrouwelijke gast ontvangt die dag gratis entree!

Feestelijk cadeau
Op deze dinsdag wordt wereldwijd de verbeterde Veluwse Bron positie van de vrouw op economisch, politiek en sociaal vlak gevierd. Een ontspannen dag met tijd en aandacht voor jezelf is een heerlijke manier om de Internationale Vrouwendag te vieren. Bij de Veluwse Bron maken we er een extra feestelijke vrouwendag van. Iedere vierde vrouwelijke gast hoeft geen entree te betalen voor de wellnessdag.

Samen ontspannen? Gratis entree!
Samen met zussen, vriendinnen of collega’s een vrouwenverwendag plannen? Wanneer u met vier dames komt, krijgt gegarandeerd één van de dames een gratis entree. Een fijn cadeau op deze bijzondere dag!

Reserveren niet nodig
U kunt zonder reservering heerlijk komen genieten van onze beauty- en wellnessfaciliteiten. Wilt u gebruik maken van een arrangement, een massage of een beautybehandeling? Gelieve dan te reserveren via www.veluwsebron.nl om zeker te zijn van een behandeling. Bent u de vierde vrouw? Op een arrangement krijgt u dan € 20,00 korting.

Mannen zijn welkom
Op de Internationale Vrouwendag zijn mannen uiteraard ook welkom voor een feestelijke wellnessdag! Zij tellen echter niet mee voor de gratis entree. Samen een heerlijk ontspannen dag beleven is natuurlijk een ontspannen cadeau om te geven en te krijgen tijdens de Internationale Vrouwendag!

Veluwse Bron
Viskweekweg 10, Emst
www.veluwsebron.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]