Home » Sauna Nieuws » Sauna Nieuws 2013 » Vrouw uit Duitse sauna gezet

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Vrouw uit Duitse sauna gezet

Datum plaatsing: 16 april 2013

vrouw uit sauna gezet Een middagje in de sauna is voor de Duitse Danica M. uitgedraaid op een teleurstelling. De 35-jarige verpleegster werd door de andere bezoekers uitgelachen en beschimpt wegens haar omvang. Er waren zes politiemannen nodig om de vrouw met haar 100 kilo en 1,70 meter aan de deur te zetten.

'Zo'n dikhuid hoort hier niet thuis', kreeg Danica te horen. De vrouw en haar 54-jarige partner lieten zich niet onbetuigd en haalden de manager van het saunacomplex in Karlsruhe erbij. Die wilde evenwel Danica de deur uitzetten omdat zij 'verbaal zeer agressief zou zijn geweest naar de gasten.'

Scheldpartij

De verpleegster wilde echter van geen wijken weten en dus liet de manager de politie aanrukken. Vier agenten kwamen ter plaatse. Tot driemaal toe bevalen zij Danica het pand te verlaten. De vrouw trakteerde de agenten evenwel op een flinke scheldkanonnade. In zoverre dat nog twee extra politieagenten ter versterking moesten aanrukken.

Naakt en geboeid

De zaak escaleerde vervolgens volkomen. Danica verwondde twee agenten en haar vriend moest met geweld bedwongen worden. Beiden werden naakt en geboeid afgevoerd.

'Mensonwaardig', was de reactie van de vrouw. Danica M. moet zich nu voor de rechter verantwoorden voor geweld tegen en belediging van de politieagenten.


Lees ook:Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]