Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2008 » Zwarte zakenvrouw 2007 opent thermen

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna & Thermen.

Thermen Holiday Zuidwolde word feestelijk geopend!

Zwarte zakenvrouw 2007 opent Top Beauty & MassageInstituut in Drenthe

Datum plaatsing: 20 november 2008

ZUIDWOLDE – Op donderdag 11 december a.s. opent hét beauty en massage-instituut van Drenthe, Thermen Holiday Zuidwolde, haar deuren. De feestelijke openingshandeling vindt plaats om 19.00 uur door burgemeester P.H. Snijders van gemeente De Wolden.

In de wellnessalons vinden naast reguliere schoonheidsbehandelingen ook speciale behandelingen plaats, zoals Velasmooth (anti cellulite, contourverbetering van buik, benen en billen), huidverjonging, huidverstrakking, acné behandeling, permanent ontharen voor de lichte en donkere huid en een geavanceerde huidanalyse met behulp van de SkinVisia.

Met de ingebruikname van een VelaSmooth apparaat laat Thermen Holiday zien dat de grens tussen schoonheids- en medische behandeling steeds verder vervaagt. Met VelaSmooth gaat het sauna & beauty-instituut zelfs concurrentie aan met de liposuctiebehandeling van de plastische chirurg. VelaSmooth is het eerste medische apparaat voor effectief afslanken en gezond maken van de huid, zonder risico's.

Door de hooggespecialiseerde behandelingen richt het beauty- & massage-instituut van Thermen Holiday Zuidwolde zich behalve op de inwoners van Drenthe, ook op de inwoners van Groningen, Friesland en Overijssel. Daarnaast zullen uiteraard de saunabezoekers gebruik maken van alle beauty- en massagefaciliteiten.

Thermen Holiday Zuidwolde (voorheen Sauna de Linderbrink) is onlangs overgenomen door de eigenaren van Thermen Holiday Schiedam, mevrouw S. Narain (zwarte zakenvrouw 2007) en de heer R. Gajadin. De expansiedrift is hiermee nog lang niet beteugeld: ook een overname in België en de bouw van het grootste wellnesscenter ter wereld in Hoofddorp liggen nog in het verschiet.

Open dagen Beauty & MassageInstituut Thermen Holiday Zuidwolde:

  • Donderdag 11 december: 18.00 – 21.00 uur
    (opening door burgemeester P.H. Snijders)
  • Vrijdag 12 december: 18.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag 13 december: 13.00 – 18.00 uur

Zie ook: www.thermenholiday.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]