Home » Sauna Nieuws » Sauna, Thermen & Wellness Nieuws 2011 » Loyly4you 2011 nadert ontknoping

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Löyly4you 2011 nadert ontknoping

De voorronden zitten erop en de eerste halve finales van het sauna-event zijn alweer achter de rug.


Datum plaatsing: 14 april 2011

Het effect van sauna tijdens zwangerschap Wie gaat de titel ‘Meester van de Handdoek 2011’ ophalen nu de winnaars van de eerdere edities niet meedoen?

Dit jaar had het publiek een belangrijke stem in de competitie. Bij elke voorronde koos het een winnaar: Fabian van Dijk, Jurgen de Meester,
Michel Carpay, Rene van Wolferen, Robin Lukassen, Gabriella de Lorijn, Chantal Diesvelt, Annies Teterissa, Natascha Outhuijse en Hans van der Beek. Al deze saunameesters streden met elkaar tijdens de twee halve publieksfinales bij Houten Sauna. Natascha Outhuijse bleek met een geweldige Michael Jackson-opgieting de grootste publiekslieveling. Zij gaat rechtstreeks door naar de finale, op 14 mei bij Spa Zuiver in Amsterdam.

Alle halvefinalisten (publieks- en vakjury) maken nog kans op de titel ‘Meester van de Handdoek 2011’. De besten in het klassement plaatsen zich voor de finale.

Op dit moment staan bovenaan in het klassement: Fabian van Dijk (Thermen La Mer), Natascha Outhuijse (Beauty Sauna Saré), Nancy Jansen en Robin Lukassen (beiden van Sauna, Beauty & Body Palestra) en Annies Teterissa (Wellnessresort Veluwse Bron). Nog drie halve finales te gaan en dan is bekend wie er publiekswinnaar Natascha gaat vergezellen naar de finale op 14 mei bij Spa Zuiver in Amsterdam.

Wilt u verzekerd zijn van een plekje bij een van de halve finales of de finale? Neem dan een kijkje op www.loyly4you.nl voor de locaties en reserveer tijdig uw bezoek.

Bron: www.saunaenthermen.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]