Home » Sauna Nieuws » Sauna, Thermen & Wellness Nieuws 2011 » Met lotgenoten naar de sauna

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Met lotgenoten naar de sauna

Sauna Wellness Winterswijk wil mensen met een emotionele lichamelijke verandering de stap naar de sauna makkelijker maken.

Datum plaatsing: 5 oktober 2011

Donderdag 27 oktober van 10.30 uur tot 18.00 uur een dag voor lotgenoten Sauna Wellness Winterswijk wil mensen met een borst amputatie, stoma of andere ingrijpende, emotionele lichamelijke veranderingen, de mogelijkheid bieden om de stap naar de sauna makkelijker te maken. Dit doen we door op donderdag 27 oktober van 10.30 uur tot 18.00 uur een dag te organiseren voor lotgenoten. Uiteraard is hier dan ook de partner/ het saunamaatje welkom.

Naar aanleiding van de vraag van een familielid die altijd graag naar de sauna ging, maar dit vanwege een borstamputatie toch moeilijk vindt, of het mogelijk is een dag speciaal voor deze doelgroep te organiseren, zijn we gaan brainstormen en hebben we besloten de aanpak ruimer te maken.

Vaak horen we van mensen die vroeger naar de sauna gingen, het erg moeilijk vinden na een operatie, waardoor hun lichaam ingrijpend is veranderd, zich weer naar de sauna te begeven. Gelukkig zijn er ook mensen die deze stap wel durven te zetten, maar deze groep is zeer klein.

Wij denken dat het voor deze mensen wellicht gemakkelijker is de stap te zetten, wanneer ze met hun partner/saunamaatje alleen met lotgenoten in de sauna zijn en willen deze mensen hierbij de mogelijkheid bieden het zo te proberen.

Voor deze dag rekenen we ter kennismaking éénmalig € 10.—p.p.
Reserveren aanbevolen. Bij voldoende belangstelling willen we er een maandelijkse dag van maken.

Heeft u vragen en/ of suggesties, om deze dagen onvergetelijk te maken, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Tel: 0543 513225 Voor verdere mogelijkheden en prijzen zie onze website: www.sauna-wellness-winterwijk.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]