Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2010 » Opening Thermen R in Roeselare

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Opening Thermen R in Roeselare

Vrijdag 5 november

Datum plaatsing: 20 oktober 2010

Thermen R opent zijn deuren. Tijdens de opstartfase zullen Thermen R en Bistro R open zijn elke vrijdag, zaterdag, zondag en maandag van 11 uur tot 23 uur.

Na de inloopperiode zullen het aantal openingsdagen geleidelijk opgevoerd worden tot volledige (7 op 7) opening.

Thermen R is een nieuw modern saunacomplex in Roeselare, Belgie. Royaal genieten in een oase van rust. Op een oppervlakte van 12.000m² worden verschillende soorten sauna aangeboden: Maa-sauna, Kelosauna, Meditatiesauna, Finse sauna, Bio sauna, Japanse sauna en Infraroodsauna. Daarnaast is er ook een stoombad, jacuzzi, verwarmd binnen- en buitenzwembad, een heuse natuurlijke zwemvijver, een strand, enz. Verder bieden we verschillende beautybehandelingen en uitgebreide culinaire verwennerijen aan. Graag ontvangen we u in ons gloednieuw complex.

Reserveer je behandelingen telefonisch op voorhand!

Graag verwelkomen we u in onze Thermen. Er is geen reservatie vereist voor de toegang tot de thermen. Thermen R is een publieke naaktsauna. Voor de volgende behandelingen: Hammam Amouretta, Hammam Major, Hammam Costata en Rasul Gracilis vragen we wel op voorhand telefonisch te reserveren op het nummer +32 (0)51 23 23 23.

Bistro R

Vanaf dit weekend (vrijdag, zaterdag en zondag) zal Bistro R eveneens uitzonderlijk de huiskamer van Thermen R gebruiken. Dit is het bistro gedeelte dat normaal enkel voor saunabezoekers toegankelijk is.

Tot aan de opening wordt dit echter ook opengesteld voor niet-saunabezoekers. Op deze manier kan je al eens de sfeer van de thermen opsnuiven.

Meer info? www.thermenr.be


Twitter deze ActieLike ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]