Home » Sauna Nieuws » Overname Thermen Roosendaal door Fitland Groep

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.Fitland Groep neemt Thermen Roosendaal over

Datum plaatsing: 25 januari 2013

Fitland Groep timmert hard aan de weg, want na het onlangs geopende Wellness Goes dient het volgende project zich alweer aan; het voormalige Thermen Roosendaal. De thermen is gelegen op recreatiepark de Stok en wordt op dit moment verbouwd tot een gloednieuw wellnessresort. Medio april 2013 wordt het resort opnieuw geopend door Hotel-, Sport-, en Wellnessketen Fitland Groep. Voormalig Thermen Roosendaal gaat na deze upgrade verder onder de naam Wellness Roosendaal - Fitland Thermen & Beauty.

Wellness Roosendaal Met inmiddels meer dan 20 vestigingen, groeit Fitland Groep in een razendtempo uit tot een belangrijke speler op het gebied van wellness, hotel en sport. Wellness Roosendaal is het derde wellnessresort van de Fitland Groep. In 2010 opende Sauna- en beautyresort de Wellnessboot in Mill de deuren en sinds 24 november jl. is ook Wellness Goes operationeel. Naar verwachtging volgen er in september 2013 nog wellnessresorts op locaties in Helmond, Leiden en Sittard.

Wellness Roosendaal wordt voorzien van alle faciliteiten die je van een wellnessresort anno 2013 mag verwachten; opgietsauna, voetenbad, stoomcabine, twee whirlpools, een buiten/binnenbad. Daarnaast wordt er een panorama- en infraroodsauna, kruidenbad, rasul, kleurensauna, koud dompelbad en een buitentuin met uitzicht op het meer gerealiseerd. Ook de beautyafdeling wordt grondig opgezet waarin de meest uiteenlopende behandelingen zullen worden aangeboden.

Voordat de officiële opening plaats zal vinden zullen er testdagen worden georganiseerd. Heeft u belangstelling om hiervoor uitgenodigd te worden? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Wellness Roosendaal. Daar zijn tevens de ontwikkelingen en aanbiedingen te volgen.

Geschreven door , blogster voor SaunaGids en gebrand op alles wat een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Lees ook:Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]