Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2008 » Sauna Drôme heeft potentiële koper

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna & Thermen.

Sauna Drôme in andere handen

Datum plaatsing: 28 november 2008

Sauna Drôme heeft potentiële koper

PUTTEN - Sauna & beautycentrum Sauna Drôme in Putten gaat over in andere handen. Dat heeft Hans Lebbink (70), huidige eigenaar van het saunabedrijf, te kennen gegeven. "Al zal het nog minstens een jaar duren voordat die persoon de zaak overneemt."

Puttenaar Lebbink zegt al een potentiële koper te hebben gevonden. Wie dat precies is, wil de sauna-eigenaar nog niet zeggen.

Overigens voelt Lebbink eigenlijk weinig voor de verkoop van zijn bedrijf. "Ik heb geen behoefte om ermee te stoppen. Maar voor de toekomst van de zaak is het beter dat het wordt overgenomen door een jonger persoon die wat meer van deze tijd is. Er werken meer dan honderd mensen bij Sauna Drôme. Voor hen is het natuurlijk belangrijk dat het bedrijf een toekomst heeft."

Voordat de nieuwe eigenaar zijn intrek kan nemen zal echter eerst een einde moeten komen aan het juridisch getouwtrek rond het Sauna Drôme. Het bedrijf is namelijk al enkele jaren in een strijd verwikkeld met haar buren, de familie Van der Linde

"De provincie Gelderland neemt volgende maand een besluit over het bestemmingsplan", zegt Lebbink. Want volgens het geldende bestemmingsplan is een deel van het complex aan de Tolweg in Putten illegaal gebouwd. Wanneer de beslissing uitvalt in het voordeel van het Sauna Drôme, krijgt het bedrijf eindelijk haar legale status. Toch denkt Lebbink niet dat de kous hiermee af is. "Van der Linde zal voorlopig nog blijven door procederen."

Bron: www.destentor.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]