Home » Sauna nieuws » Sauna Papendrecht sluit deuren

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Sauna Papendrecht sluit deuren vanwege hoge huur

Thermen Sauna Papendrecht sluit per 1 november de deuren

Datum plaatsing: 18 december 2018

Thermen Sauna Papendrecht sluit per 1 november de deuren. De eigenaar kan de huur niet meer opbrengen, laat hij weten in een bericht aan vaste gasten.

Eigenaar Willem Smit huurt het pand sinds 2013 van de voormalige exploitant. Tussen die twee partijen is al langere tijd een conflict gaande over de huurprijs. Omdat er maar geen overeenstemming komt over een nieuwe en lagere huurprijs, hebben medewerkers besloten ergens anders een baan te zoeken. Zo blijkt uit de mail aan gasten van de sauna. Het team ziet zich daarom genoodzaakt de sauna te sluiten.

Smit legt in het bericht uit dat de toegangsprijs onder druk staat, waardoor de sauna het van de opbrengsten van de horeca moest hebben. 'We zijn een kleinschalige sauna waar de gast centraal staat en kunnen niet zoals andere 'grote' sauna's stunten met de toegangsprijs.'

Uitstraling

De beslissing valt na een periode waarin het team zich naar eigen zeggen keihard heeft ingezet om alle zaken binnen de sauna volgens de huidige wet- en regelgeving weer op orde te brengen. Ook is er hard gewerkt om de uitstraling van de sauna naar deze tijd te brengen. Smit baalt daarom ook enorm dat het doek nu dan toch valt. ,,Het meest frustrerende is dat we dit jaar heel goed zijn begonnen en dat we ondanks de lastige zomerperiode verwachtten dat dit het eerste jaar zou zijn dat we positief konden afsluiten. Alles wees naar een goed herstel, na de inzet van de afgelopen jaren.''

De regio Drechtsteden zit met de op handen zijnde sluiting dringend verlegen om sauna's. Dordrecht moet het al jaren zonder doen. Spring City Spa aan de Voorstraat was voornemens om sauna's te plaatsen, maar door verhuizing naar een nieuw pand is dat plan voorlopig van de baan.

Abonnementhouders kunnen na 1 november mogelijk terecht bij Thermen Barendrecht. Hiermee is de Papendrechtse sauna in onderhandeling.

Bron: www.ad.nl


Lees ook:


Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]