Home » Sauna reviews » Beauty Sauna Peize weer up-to-date!

Sauna Peize

SaunaGids neemt je mee langs alle sauna, thermen & wellnesscomplexen in Nederland & België en geeft een impressie van hetgeen je mag verwachten.Sauna Peize

Datum plaatsing: 11 november 2013

Het zal vooral de saunaliefhebbers die in Groningen of (Noord) Drenthe wonen en het lokale nieuws lezen, zien of horen, niet ontgaan zijn dat Beauty Sauna Peize de afgelopen tijd regelmatig in het nieuws was.

Helaas was dit niet altijd positief. Zo heeft er tot 3 keer toe brand gewoed in het complex en onlangs kwam het nieuws naar buiten dat de de arbeidsinspectie in april dusdanige tekortkomingen in het sauna en wellnesscomplex had aangetroffen dat ze de bevoegdheid hadden om het complex per direkt te sluiten. Maar gelukkig is dit mooie en sfeervolle complex niet gesloten.

sauna Peize in Gelderland
Nadat er al flink gewerkt werd aan de wederopbouw van afgebrande buitensauna's werd er nu ook meteen stevig doorgepakt door de technische dienst om in samenwerking met het gerenomeerde installatiebedrijf en tevens huisinstallateur Venema alle vermeende gebreken aan te pakken en ervoor te zorgen dat Beauty Sauna Peize ook op installatie technisch gebied voldoet aan de laatste normen zoals NEN-EN 50110 en NEN 3140. Wie de referentie pagina van Venema bekijkt zal zien dat het geen kleine installateur is en dat er de afgelopen 3 jaren al de nodige (verberter)werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Nieuws van sauna Peize
Wat het verleden betreft is het laatste woord zeker nog niet gezegd, lees desgewenst hierover alle nieuwsberichten op het forum van SaunaGids. Maar wat het heden betreft is Beauty Sauna Peize weer helemaal up-to-date inclusief de wederopgebouwde buitensauna's en kun je er nu met een gerust hart naar toe gaan om heerlijk te ontspannen. Wie in November gaat kan bovendien profiteren van een 2 voor 1 actie. Zie voor deze actie en andere acties en arrangementen hun website.

Beauty Sauna Peize

Sauna Peize Smeerveensedijk 4
9321 XB Peize
Tel: (050) 503 44 77
www.beautysaunapeize.nl


Lees ook:

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]