Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2009 » Thermen Bussloo opent grootste Kelosauna van Europa

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna & Thermen.

SaunaNieuws

Nieuws 2009

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Thermen Bussloo opent grootste Kelosauna van Europa

Kelo Aufguss Sauna

Datum plaatsing: 12 oktober 2009

Thermen Bussloo - Opening KeloSauna VOORST - Op maandag 12 okto- ber 2009 opent burgemeester Penninx van de gemeente Voorst de grootste Kelosauna van Europa bij Thermen Bussloo. Na maanden van intensieve bouw is de unieke sauna vanaf nu klaar voor gebruik. In deze Kelosauna bevinden zich een Kelo Aufguss- sauna en een infraroodsauna met ligbanken. Tevens zal de burgemeester ook de unieke vier elementensauna openen. Om de opening te vieren organiseert Thermen Bussloo van 12 t/m 18 oktober 2009 de ‘Week van de Aufguss’. Tijdens deze week vinden er in de nieuwe Kelo Aufguss- sauna bijzondere en verrassende Aufgussrituelen plaats.

Kelo Aufguss-sauna

Vanaf de opening van Thermen Bussloo, in september 2006, verzorgt Thermen Bussloo zes keer per dag een Aufguss in de panoramasauna. Iedere gast kan, op basis van beschikbaarheid, deelnemen aan het ritueel. De Aufguss, ook wel opgieting genoemd, Thermen Bussloo - Opening KeloSauna is één van de populairste onderdelen van het wellnessresort. Vandaar dat er werd besloten om een extra grote Aufguss-sauna te bouwen, waarin ongeveer 75 mensen per keer van een Aufguss kunnen genieten. In de nieuwe sauna is ook nog een infraroodsauna met ligbanken gebouwd. Vanaf de ligbanken heb je een schitterend uitzicht over de ruime tuin en ligweide.
Aan de buitenzijde vind je een cool off zone met nevelstraat.

Vier elementensauna

De vier elementensauna is uniek in Nederland en laat u op bijzondere wijze kennis maken met de vier elementen aarde, water, vuur en lucht. De elementen zijn verwerkt in vier thema’s: oerwoud, Noordzee, vulkaan en woestijn. Door middel van water, warme lucht, kleuren en geluid waant u zich iedere 12 minuten in een andere wereld.

Thermen Bussloo is één van de meest exclusieve sauna-, beauty- en sparesorts van Nederland. Het chaletachtige topresort met maar liefst 5 hectare grond is rustiek gelegen aan het prachtige reacreatiegebied Bussloo, vlakbij Apeldoorn. Thermen Bussloo opende 3 jaar geleden haar deuren en heeft sindsdien haar faciliteiten flink uitgebreid. Vorig jaar breidde de beauty- en spa afdeling uit met extra behandelkamers en werd de Hamamvleugel geopend. In april 2009 opende Paviljoen Kelodrome waarin een Italiaanse brasserie en rustruimte gevestigd is. Als hoogtepunt van deze reeks van uitbreidingen wordt op 12 oktober 2009 de grootste Kelosauna van Europa in gebruik genomen evenals de vier elementensauna. Thermen Bussloo heeft als doel marktleider te worden in de wellnessbranche en zal in de toekomst verder blijven uitbreiden.

Kijk voor meer informatie op: www.thermenbussloo.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]