Home » Sauna Nieuws » Nieuws 2009 » Thermen Kastelenplein gesloten

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

De Sauna & Wellness branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna & Thermen.

SaunaNieuws

Nieuws 2009

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Thermen Kastelenplein in Eindhoven is gesloten

Gasten kunnen terecht bij Thermen Prinsejagt en Thermen Geldrop

Datum plaatsing: 6 april 2009

EINDHOVEN - De thermen op het Kastelenplein in Eindhoven gaan maandag 6 april op last van de Belastingdienst dicht. Het bedrijf kan niet meer aan zijn betalingsverplichtingen voldoen en stevent af op een faillissement.

Vooral fors gestegen energiekosten en de financiële crisis spelen het bedrijf parten."Naar de sauna gaan is echt pure luxe", zegt bedrijfsleider Stephan van de Kerkhof. "Vaste klanten kwamen vroeger eens per week, nu is dat eens per maand."Ook het feit dat de thermen in een oud gebouw in een winkelcentrum zitten, doet het bedrijf geen goed. " We hebben veel concurrentie van nieuwe bedrijven waar buiten ook vanalles kan" , legt Van de Kerkhof uit.

Van de Kerkhof probeert het personeel - vijftien vaste krachten en dertig oproepkrachten - zoveel mogelijk elders onder te brengen. Klanten met badenkaarten of cadeaubonnen kunnen terecht bij Thermen Prinsenjagt en Thermen Geldrop.

Het gebouw van Thermen Kastelenplein staat te koop. Volgens Van de Kerkhof mogen op die plek appartementen worden gebouwd. De thermen zullen dus waarschijnlijk helemaal van het Kastelenplein verdwijnen.

Thermen Prinsejagt & Thermen Geldrop

Kastelenplein kadobonnen (met een max. van € 50,-), Kastelenplein tienbadenkaart restanten en Kastelenplein lopende reserveringen worden tot uiterlijk 1 oktober 2009 overgenomen door Thermen Prinsejagt en Thermen Geldrop. Echter niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.
Men dient wel opnieuw te reserveren bij Thermen Prinsejagt of Thermen Geldrop. Eerdere reserveringen kunnen in deze situatie logischerwijs niet automatisch ingepland worden bij Thermen Prinsejagt of Thermen Geldrop.

Bron: www.ed.nl


Twitter deze Actie


Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]