Home » Sauna nieuws » Saunadag borstkankerpatiënten Wellnessboot Mill

Sauna Nieuws

Blijf op de hoogte!

Rust en sereniteit zijn woorden die sauna en thermen kenmerken, echter de branche is continu in beweging.
Lees hier het laatste nieuws op het gebied van Sauna &Thermen.

Voordeeluitjes - WellnessArrangementen

Gratis dagje wellness in borstkankermaand

Datum plaatsing: 6 oktober 2015

Na drie succesvolle edities vindt op dinsdag 13 oktober 2015 op de Wellnessboot in Mill de vierde editie plaats van de jaarlijkse speciale verwendag voor vrouwen die vanwege borstkanker in behandeling waren of zijn bij ziekenhuizen in de regio. Het betreft een initiatief van Sauna- en beautyresort de Wellnessboot in samenwerking met o.a. Ziekenhuis Bernhoven Uden, CWZ Nijmegen en het Maasziekenhuis in Boxmeer. De initiatiefnemers willen deze vrouwen eens lekker in de watten leggen en een heerlijk ontspannende dag bieden.

BORSTKANKERMAAND

Belangstellenden voor deze Wellness Verwendag kunnen op dinsdag 13 oktober de hele dag genieten van alle wellness faciliteiten. Na ontvangst op de Wellnessboot met een glaasje Prosecco of een Smoothie geeft de gastvrouw een rondleiding. De gasten kunnen vervolgens genieten van alle sauna- en wellnessfaciliteiten, inclusief een (beauty)behandeling. Uiteraard met vrij gebruik van scrubzout, heerlijk geurende douchegel en shampoo. Ook liggen er een badjas, badhanddoeken en badslippers klaar. Dit jaar zal Mindy Broeren, ook wel bekend van The Voice of Holland op RTL 4, haar muzikale bijdrage leveren. Zij zal op deze bijzondere dag live gaan zingen tijdens verschillende opgietsessies.

De deelneemsters kunnen tegen een beperkte vergoeding een vrouwelijke introducé meevragen. Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie, ga naar www.fitland.nl. Meer informatie over de Wellnessboot is te vinden op www.wellnessboot.nl.


Lees ook:


Geschreven door , blogger voor SaunaGids en gebrand op alles wat maar een minimale temperatuur bereikt van 50°C.

Like ons op Facebook

Schrijf je in voor onze SaunaMail!

Aanmelden nieuwsbrief

Volg SaunaGids

SaunaGids op Facebook SaunaGids op Twitter Google+

Links

Privacyverklaring
MassageGids
SaunaGids Forum
Youtube films
Meer links >>

Contact

Heb je een vraag, tip, reactie of opmerking?
[email protected]